Εκδόσεις

Ο φορέας Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος σύντομα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προτίθεται να προβεί σε ψηφιακές και έντυπες εκδόσεις.

Επίσης στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ακαδημίας Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας θα υπάρξουν εκδοτικές προσπάθειες και εκπαιδευτικό υλικό σε ψηφιακή και έντυπη μορφή.

Η κασετίνα και οι δυο εκδόσεις για τη ναυτιλία της Μαγνησίας

—–

Καπανιάρης, Α., Τσούκας, Ν. (2015). Ήρθαν τα Καράβια τα Ζαγοριανά, Όψεις και μνήμες της ναυτιλίας και του εμπορίου στο Ανατολικό Πήλιο (1600-1960) – ΚΕΡΑΜΙΔΙ (ΚΑΜΑΡΙ) – Π. ΜΙΤΖΕΛΑ – ΠΟΥΡΙ – ΖΑΓΟΡΑ (ΧΟΡΕΥΤΟ) – ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ – ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ [προφορικές μαρτυρίες, καταγραφές, εικαστικές αποτυπώσεις, φωτογραφίες και τεκμήρια], Βόλος:Εκδοτική Δημητριάδος, ISBN: 978-618-80811-3-0.

—–

Καπανιάρης, Α., Τσούκας, Ν. (2014). Μάγνητες και ο πολιτισμός της θάλασσας, Φωτογραφικές αποτυπώσεις της ναυτιλίας στη Μαγνησία (ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ), Βόλος: Εκδοτική Δημητριάδος, ISBN: 978-618-80811-4-7.

Έντυπο προφίλ φορέα Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος (24 σελίδες, έντυπη και ψηφιακή μορφή) Δείτε όλο το έντυπο εδώ.